Om oss

Falköpings Måleri AB har ca 20 årsanställda och tillhör de ledande måleriföretagen i Falköping med omnejd. Bolaget har funnits på orten sedan 1984.

Stor kompetens och mästarbrev
Våra målare utbildas fortlöpande för att ha rätt utbildning för de arbetsuppgifter vi utför. Vår vd har Mästarbrev i måleriyrket.

Hög service och snabba offerter
Vi erbjuder alla våra kunder hög service och tillgänglighet, oavsett om arbetet är litet eller stort. Såväl projektledning, snabb offerering samt en under kontorstid bemannad växel är en naturlig del i vår verksamhet.

Industri, företag, offentliga bolag och privatkunder
Bland våra kunder märks byggföretag, bostadsbolag, statliga och kommunala bolag, privata fastighetsägare, industri, försäkringsbolag och privata kunder.

Falköpings Måleri AB ingår sedan 2007 i Hagblomgruppen.

TILLSAMMANS GÖR VI SKILLNAD
Under november månad hjälper vi till och stödjer kampen mot prostatacancern!
Tillsammans kan vi se till att fler överlever och färre drabbas.
Vi skänker 1 kr/producerad timma till prostatacancerfonden i november.
Så håll utkik efter våra målare i blåa t-shirts! Dom är på väg till någon för att göra något gott!

image

Måleri

Vi utför alla förekommande målningsarbeten, invändigt och utvändigt på alla typer av byggnader. Utöver traditionellt måleri utför vi även fönsterrenovering och industriellt måleri. Vi använder de arbetsmetoder och material som är bäst lämpade för att utföra ett kvalitativt måleri till minsta möjliga miljöpåverkan.

Läs mer om måleri

Nyanser & Tips

Vi utför både små och stora uppdrag till såväl företag som privatpersoner. Här ser du arbeten som vi utfört och andra saker som händer hos oss. Följ oss gärna på Instagram.

image

ROT-avdrag

ROT-avdraget ger dig möjlighet till 30% skattereduktion på kostnaden för arbeten upp till 100 000 kr per år. På rotavdrag.se och skatteverket.se kan du se vad som gäller.

Läs mer
image

Certifiering

Genom att certifiera vår koncerns bolag så skapar vi förutsättningar för att leva upp till förväntningar och krav som kunderna har på oss som leverantör.

Läs mer
image

Inspiration

Vilka tapeter ska jag välja eller vilket kakel passar bäst i badrummet? På Hagbloms/Harryssons Färghandel finns massor av tips och länkar som väntar på dig!

Läs mer
image

Vad kostar det?

Hur dyrt är det egentligen att måla om? På vår sida ommalning.nu har vi samlat exempel på kostnader för olika arbeten. Här kan du även få en gratis offert!

Läs mer
image

Hagblomgruppen

Hagblomgruppen har anor från 1920-talet och är för närvarande ett av de större måleriföretagen i Sverige. Vi har idag ca 450 årsanställda med en omsättning på ca 400 Mkr.

Läs mer
image

Lediga jobb

Vi söker ständigt efter kompetenta målare eller golvläggare som kan göra oss ”en nyans starkare”. Titta vilka företag i vår koncern som söker personal just nu.

Läs mer

Kontakta oss

offert

Fyll i koden:captcha

Falköpings Måleri AB
Verkstadsgatan 6
521 41 Falköping
0515-800 19 0515-151 85 info@falkopingsmaleri.se